Appelsintryffel,mums..
Tryffel er inte svårt alls, och jättegott ♥
Hårda utenpå, myka inuti..♥
♥1 dl Mascarpone
♥100 g Smör
♥300 g Vit choklad
♥2 dl Florsocker
♥Rivit skal från 2 appelsin/mandarin
300 g choklad til covertyr
Koka opp mascarpone & smör i en liten kastrull.
Rör ned choklad och florsocker.
Smaksatt med appelsin/mandarin el efter önske.
Låt smeten kyla väl( min 2 timmar)
Ta smeten å rulla bollar med hendene.
Doppa i smält choklad,ljus,vit eller mörk efter önske.
Dekorera gärna med strossel, nötter, bär, choklad, marzipan....
Servér gärna god mörkrostad kaffe till...♥
Mörk choklad med vit choklad dekor.
Frossa i strossel ♥
Vita & söta ♥
Endast kaffe saknas...♥
Noggran..♥
Värdefull adventsstund..♥
Vilken härlig stund, i gemenskap med dom viktigaste i världen...Barnen ♥
Hårda utenpå, myka inuti..♥
♥1 dl Mascarpone
♥100 g Smör
♥300 g Vit choklad
♥2 dl Florsocker
♥Rivit skal från 2 appelsin/mandarin
300 g choklad til covertyr
Koka opp mascarpone & smör i en liten kastrull.
Rör ned choklad och florsocker.
Smaksatt med appelsin/mandarin el efter önske.
Låt smeten kyla väl( min 2 timmar)
Ta smeten å rulla bollar med hendene.
Doppa i smält choklad,ljus,vit eller mörk efter önske.
Dekorera gärna med strossel, nötter, bär, choklad, marzipan....
Servér gärna god mörkrostad kaffe till...♥
Mörk choklad med vit choklad dekor.
Frossa i strossel ♥
Vita & söta ♥
Endast kaffe saknas...♥
Noggran..♥
Värdefull adventsstund..♥
Vilken härlig stund, i gemenskap med dom viktigaste i världen...Barnen ♥
Kommentarer
Postat av: Sissel Millerjord
Det så farlig godt ut. Trur kanskje æ må prøve det.
Postat av: Monica
Japp, de anbefales!!!
Trackback