Hemgjort glass

Att göra glass är enklare enn många tror.
Vispa 4 ägggulor med 1 dl florsocker. Ha i fröna från en vaniljstång. Vispa tills det bliver vitt.
Vispa 2,5 dl vispgrädde lätt, och mixa försiktigt med ägggulorna.
Ställs i frysen. Rör om efter 15 minuter, och igen efter 45 minuter. Låt stå i frysen i åtminstone 3 timmar till innan servering.
Serveras med varma björnbär, eller en varm choklad ganache. Nam

Kommentarer
Postat av: KunnskapsrikTrening

Dette så skikkelig godt ut :)

Godt nyttår!

2011-12-31 @ 10:42:14
URL: http://kunnskapsriktrening.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0